باید دقت شود که باد لاستیک خودروها را هنگامی بررسی و تنظیم کرد که برای مدت حداقل ۳ ساعت بدون حرکت بوده یا مسافت بیش از ۲ کیلومتر را طی نشده باشد.
بنابراین اگر لاستیک ماشین بر اثر پیمایش مسافتی هرچند کوتاه گرم شده باشد، برای جبران کاهش فشار باد در هنگام تنظیم، بهتر است ان را ۳ تا ۵ PSI بیش از میزان توصیه شده در حالت سرد، باد کرد. فشار باد لاستیکهای جلو و عقب پراید باید روی عدد ۲۹ , لاستیکهای جلو و عقب اریو ۳۲ , لاستیک جلو و عقب خودروی ۴۰۵ و پرشیا به ترتیب ۲۹ و ۳۰ , لاستیکهای جلو و عقب دنا ۲۹ و فشار باد لاستیکهای عقب و جلو ۲۰۶ و رانا، روی عدد ۳۳ psi تنظیم شود. در فصل گرما و سرما باید لاستیک خودرو با میزان فشار مناسب تنظیم شود، در خودروهای دوگانه سوز و یا خودروهایی که معمولا در صندوق عقب آنها بار اضافی حمل میشود، میزان فشار باد لاســــتیکهای عقب آنها باید به میزان ۲ تا۳ واحد psi نسبت به حالت اســــتاندارد بیشتر باشد.
همچنین اگر قصد دارید در جادههای بین شهری تردد داشته باشید باید میزان فشار باد لاســــتیکهای خودرو خود را به میزان ۱ تا ۲ واحد psi افزایش دهید این مقدار میتواند هنگامی که از گاز نیتروژن در لاســــتیکها اســــتفاده میکنید نیز متفاوت باشد. فشار باد درون لاســــتیکها معمولا با یکای psi سنجیده میشود و در آپاراتیها نیز معمولا دستگاه فشار سنج با همین یکا کار میکند. اما برخی از خودروها ممکن اســــت میزان اســــتاندارد آنها با یکای بار یا کیلو پاسکال نمایش داده شده باشد. هر یک کیلو پاسکال که با یکای Kpa نمایش داده میشود برابر با psi ۰.۱۴۵۰۳۸ و هر یک بار که با نماد Bar نمایش داده میشود برابر با ۱۴.۵۰۳۸ psi است.
نظر شما درباره این مطلب
نام شما : * تکمیل شود
ایمیل شما :
نظر شما : * این قسمت نباید خالی باشد
نظرات کاربران ( 0 دیدگاه )
دسته بندی مطالب
اخبار مزایده
اخبار خودرو
شرایط فروش و پیش فروش خودرو
راهنمای خرید خودرو
سرگرمی و دانستنیهای خودرو
آموزش مزایده
تحلیل بازار خودرو
مقایسه خودرو
تعمیر و نگهداری خودرو
دانشنامه خودرو
جدیدترین مطالب
آیا تصادف بدون گواهینامه قتل عمد است؟
قیمت X22 پرو دنده ای در بازار
طرح جدید پیش فروش محصولات ایران خودرو دیزل
افزایش قیمت بدون مجوز ایران خودرو و سایپا
قیمت اجاره خودرو در کیش
دور جدید فروش اقساطی محصولات کرمان موتور
آرشیو مطالب
مطالب مشابه
دلایل روغن سوزی خودرو
بهترین زمان تعویض روغن موتور
دلیل گاز خوردن خودرو
علائم خرابی گیربکس اتوماتیک
نکات افزایش عمر لاستیک خودرو
علائم خرابی پمپ بنزین ماشین
پربازدید ترین مطالب
نقد و بررسی خودرو فردا T5
آشنایی با گیربکس دنا پلاس توربو اتوماتیک
شاهین با موتور TU5 ایران خودرو
قیمت سورن پلاس جدید با مالتی مدیا
فروش اقساطی کامیون کشنده امپاور
نتایج قرعه کشی خودرو لاماری
تبلیغات