در نگاه اول شاخصترین تغییر ام وی ام x22 پرو نسبت به نسخه قبلی، برخورداری از چهره جدید و تا حدودی فانتزی است که به نظر میرسد از برخی محصولات کرهای مثل هیوندای کنا و دیگر تولیدات مطرح بینالمللی به عاریت گرفته شده باشد. چراغهای دیلایت نواری به حالت ابرویی جای چراغهای اصلی را گرفته و در پی آن چراغهای اصلی هم به میانه بخش جانبی سپر جلو منتقل شده است.
جلوپنجره X22 PRO به رسم تولیدات جدیدتر کمپانی چری، از نوع کهکشانی است و طرح جدید سپر نیز آخرین ترفند خودروساز چینی برای جذابتر جلوه دادن ظاهر این کراس اوور نسبتا قدیمی محسوب میشود.
نمای جانبی از زیر تیغ قلم طراحان جان سالم به در برده و به جز یکی دو مورد جزئی، تحول چشمگیری در آن به چشم نمیخورد. متاسفانه در نمای عقب نیز که انتظار داشتیم حداقل نوع طراحی چراغها و سپر متناسب با قسمت جلو تغییر کند و تا حد زیادی بهروزرسانی شود، تحول دلچسبی به چشم نمیخورد. تنها سپر عقب کمی تغییر کرده و گرافیک داخلی چراغها نیز بهروز شده است. بنابراین مهمترین انتقاد ما نسبت به ظاهر x22 pro، همین عدم تحول نمای عقب است که میتوانست امروزیتر باشد و آتش انتقادات را با آب سرد خود تا حد زیادی فرونشاند.
گرچه دامنه تحولات درون کابین ماشین ایکس۲۲ پرو گستردهتر است اما لزوما دلچسبتر به نظر نمیرسد. طراحان نیت خوبی برای ایجاد تحول و نوآوری در کابین قدیمی این خودرو داشتهاند، اما متاسفانه در عمل طرح داشبورد ام وی ام ایکس ۲۲ پرو خیلی جذاب و عامهپسند از آب درنیامده است. شیوه طراحی نامتقارن و استفاده نسبتا نابجا از اشکال هندسی و زوایای تند در داشبورد، موجب شده تا این بخش علیرغم بهرهمندی از الگوی جدید و خلاقانه، خیلی زیبا و مطابق با سلیقه مشتریان ایرانی احساس نشود.
صفحه آمپر تغییر کرده و به حالت متعارف آنالوگ درآمده است که البته خیلی هیجانانگیز نیست و انتظار ما را که حضور نمایشگر تمام دیجیتال در این بخش بود، برآورده نمیکند. تغییر سردنده و استفاده از صفحه نمایشگر لمسی بزرگتر هم دیگر تحولات کابین x22 پرو را شامل میشوند. صندلیهای ردیف عقب همچنان برای افراد بلندقد مقداری محدودیتآفرین احساس میشود اما صندلیهای جلو و همچنین کیفیت متریال بهکاررفته در ساخت داشبورد و رودریها، نسبت به قبل ارتقا پیدا کرده تا به کمک طرح فیبر کربن در کنار قطعات پیانوبلک، هارمونی نسبتا چشمنوازتری در راستای ارتقای کیفیت کابین ام وی ام ایکس ۲۲ پرو به نمایش بگذارد. حجم صندوق عقب ایکس ۲۲ پرو نیز معادل ۴۲۰ لیتر است که تقریبا در حد متوسط به بالا قرار دارد.
برخلاف بسیاری دیگر از فیسلیفتهای ارائه شده در بازار ایران، x22 pro علاوه بر تحولات ظاهری دستی هم به داخل محفظه موتور خود کشیده و یک موتور گیربکس جدید را در این قسمت سکونت داده است.
موتور ام وی ام ایکس22پرو حالا دیگر یک سیلندر کمتر دارد اما در عوض سیستم توربوشارژ به خروجی اگزوز آن متصل شده تا کمبود توان ناشی از نبود یک سیلندر را به طور کامل جبران کند. روی کاغذ توان موتور ام وی ام X22PRO نسبت به نسخه تنفس طبیعی ۱.۵ لیتری قبلی، چندان تغییر نکرده و در حد ۱۰۲ اسب بخار باقی مانده است. حداکثر گشتاور این موتور هم برابر ۱۵۰ نیوتن متر است که از دور ۱۷۵۰ به طور کامل تحت اختیار راننده درخواهد آمد.
خودرو
ام وی ام X22 پرو
نوع موتور
سه سیلندر توربو یک لیتری
توان موتور
102 اسب بخار – 150 نیوتن متر
گیربکس
CVT اتوماتیک با 9 دنده مصنوعی
شتاب
حدود 14 ثانیه
حداکثر سرعت
حدود 170 کیلومتر بر ساعت
فاصله محوری
2555 میلی متر
مصرف سوخت ترکیبی
حدود 6.5 – 7 لیتر در 100کیلومتر
ابعاد بدنه
4200-1760-1570
وزن
1220 کیلوگرم
حجم باک
50 لیتر
بعد از اینکه پدال گاز ام وی ام ایکس 22 پرو را فشار دهید متوجه خواهید شد که علیرغم حذف یک سیلندر موتور، شتاب اولیه چندان تغییر نکرده و همان کارایی متعادل و متناسب با نیازهای شهری و خانوادگی را ارائه میدهد. ضمن آنکه گیربکس سی وی تی هم به صورت نرم و با دقت کافی نسبت به اشاره شما روی پدال گاز واکنش نشان میدهد و عملکرد نسبتا قابل قبولی را از خود به نمایش میگذارد.
البته ذات گیربکسهای سی وی تی با شتابگیری مهیج چندان تناسبی ندارد و شما هم نباید انتظار عملکردی در حد انواع دوکلاچه و یا اتوماتیک مجهز به تورک کانورتور از این جعبه دنده داشته باشید. شتاب صفر تا صد ام وی ام ایکس ۲۲ پرو چیزی حدود ۱۴ ثانیه ذکر شده که قاعدتا پاسخگوی انتظارات خانوادگی خواهد بود.
در مورد هندلینگ و کیفیت سواری هم میتوان گفت که گرچه ضربات وارده به کابین در اینجا تا حدودی کمتر شده اما باز هم احساس خشکی تا حدودی سرنشینان عقب را اذیت خواهد کرد. همچنین به دلیل بهرهمندی از سیستمهای کنترل پایداری، تعادل خودرو در عبور از پیچها بهتر شده اما همچنان در سرعتهای بالا بادیرول و تکانهای جانبی دور از انتظار نیست. قدرت ترمزها نیز میتواند در شرایط عادی متناسب و تا حد زیادی اطمینانبخش برآورد شود.
ام وی ام X22 پرو ابتدا با تیپ اکسلنت به بازار آمد که مهمترین تجهیزاتش شامل این موارد میشود: فرمان دیکات با دکمه های کنترل، نمایشگر 9 اینچی لمسی، کیسه هوای راننده و سرنشین (دو عدد)، ترمز ضدقفل ABS وEBD، ترمزهای دیسکی جلو و عقب، سامانه کنترل پایداری ESP، دیلایت، تهویه با تنظیم دستی، آینههای جانبی با تنظیم برقی، حسگر پارک عقب، سانروف و…
اما در اوایل سال ۱۴۰۱ شاهد نسخه IE ایکس ۲۲ پرو در بازار بودیم که سه آپشن استارت دکمهای، گرمکن صندلیهای جلو و آینههای جانبی تاشونده برقی به آن اضافه شده بود.
نظر شما درباره این مطلب
نام شما : * تکمیل شود
ایمیل شما :
نظر شما : * این قسمت نباید خالی باشد
نظرات کاربران ( 0 دیدگاه )
دسته بندی مطالب
اخبار مزایده
اخبار خودرو
شرایط فروش و پیش فروش خودرو
راهنمای خرید خودرو
سرگرمی و دانستنیهای خودرو
آموزش مزایده
تحلیل بازار خودرو
مقایسه خودرو
تعمیر و نگهداری خودرو
دانشنامه خودرو
جدیدترین مطالب
آیا تصادف بدون گواهینامه قتل عمد است؟
قیمت X22 پرو دنده ای در بازار
طرح جدید پیش فروش محصولات ایران خودرو دیزل
افزایش قیمت بدون مجوز ایران خودرو و سایپا
قیمت اجاره خودرو در کیش
دور جدید فروش اقساطی محصولات کرمان موتور
آرشیو مطالب
مطالب مشابه
فروش فوری وانت پراید (سایپا 151) آغاز شد
قیمت جدید خودرو مکث تیارا اعلام شد
قیمت 5 خودرو جدید سایپا اعلام شد (شهریور 1402)
افزایش قیمت خودرو قطعی است
قیمت جدید ساینا S اعلام شد (شهریور 1402)
پربازدید ترین مطالب
آشنایی با گیربکس دنا پلاس توربو اتوماتیک
نقد و بررسی خودرو فردا T5
شاهین با موتور TU5 ایران خودرو
قیمت سورن پلاس جدید با مالتی مدیا
فروش اقساطی کامیون کشنده امپاور
نتایج قرعه کشی خودرو لاماری
تبلیغات