شاید در برخی فیلمهای دیگر هم دیده باشید که یک قطعه چرخ دنده با یک چهارم اندازه این سختافزارها، دقیقا همین کار را انجام میدهد. این قطعهها ردیاب ماشین هستند. اکنون سؤال اینجاست که تفاوت بین ردیابهایی با سایزهای مختلف چیست؟ چرا برخی ردیابها باید به خودرو وصل شوند و برخی دیگر با باتری کار میکنند؟ و سوال مهمتر: چه ردیابی بخریم که امنیت خودرو را تضمین کند؟ این سوالات فقط چند نمونه از پرسشهایی هستند که در این مطلب کاربردی و کوتاه به آنها پاسخ خواهیم داد.
بیشتر ردیابهای کاربردی موجود در بازار، برای انواع خودروها، از ماشینهای سواری گرفته تا وسایل نقلیه سنگینتر مانند تریلی، طراحی و ساخته میشوند. ردیاب خودرو اندازه کوچکی (اغلب کوچکتر از گوشیهای هوشمند) دارد تا از دید سارقان احتمالی دور باشد. همچنین، بسیاری از ردیابها، به برق خودرو متصل میشوند و نیازی به نصب باتریهای بزرگ ندارند.
ردیاب ماشین چهار نوع اصلی دارد که عبارتاند از: ردیابهای فندکی، دیاگ، مغناطیسی و ردیاب سیمی. علاوه بر این انواع اصلی، ممکن است ردیابهای خودروی دیگری هم پیدا کنید. معمولا این ابزارها با نصب یک سیمکارت فعال میشوند و موقعیت ماشین را از طریق برنامهای در تلفن هوشمند کاربر به وی ارسال میکنند. در ادامه بیشتر با این چهار نوع ردیاب و ویژگیهای آنها آشنا میشوید.
این نوع از ردیاب همانطور که از اسم آن مشخص است، به فندک ماشین متصل میشود. بزرگترین مزیت ردیاب فندکی، نصب آسان آن و همچنین عدم اتصال مستقیم به برق خودرو است. علاوه بر این، معمولا ردیابهای فندکی دو پورت USB دارند که برای شارژ موبایل قابل استفاده هستند. در نتیجه، اگر بهدنبال ردیابی موقت و در عین حال با کاربردهای بیشتر نسبت به یک ردیاب ساده هستید، ردیاب ماشین فندکی میتواند گزینه خوبی باشد. البته توجه داشته باشید این نوع ردیابها نسبت به بقیه محصولات، بیشتر قابل تشخیص و در معرض دید هستند؛ بنابراین توصیه میشود درصورت نصب ردیاب فندکی، سیمکارتی روی آن تعبیه کنید تا ارتباط ردیاب با شبکه اینترنت حفظ شود.
یکی از سادهترین جی پی اسهای خودرو، ردیاب دیاگ است که به پورت OBD یا درگاه کامپیوتر ماشین متصل میشود. محل این پورت، در هر وسیله نقلیه متفاوت است؛ با این حال، معمولا آن را زیر فرمان یا کمی بالاتر از زانوهای راننده نصب میکنند. این ردیاب برق موردنیاز برای عملکردش را از طریق همین درگاه از برق ماشین دریافت میکند. ردیابهای دیاگ، جمع و جور هستند، نصب آسانی دارند و روشن یا خاموش بودن خودرو توسط آنها قابل تشخیص است. قیمت بهترین ردیاب خودرو دیاگ نسبت به بسیاری از محصولات دیگر مناسبتر است.
در خرید ردیاب، قیمت جی پی اس و تخمین بودجه مورد نیاز، اولین اولویت محسوب میشود. ردیاب دیاگ بهعنوان ارزانترین انواع ردیاب ماشین شناخته میشود که با وجود قیمت مناسب و اقتصادی، کارایی و دقت بالایی دارند. برای مثال، این محصولات اکثرا بین حالت فعال و خواب قابل تنظیم هستند تا صرفا هر موقع که بخواهید (و نه همیشه)، اطلاعات موقعیت مکانی برای شما ارسال شده و در مصرف باتری ماشین صرفهجویی شود.
یکی از بهترین انواع ردیاب خودرو، ردیاب مغناطیسی است که همه مزایای ردیابهای فوق را با هم دارد. این ردیابها بهراحتی نصب میشوند و نیازی به سیمپیچیهای پیچیده و مهارت خاصی برای راه اندازی آن نیست. در واقع آهنربای قوی ردیاب مغناطیسی به ماشین میچسبد و حتی در سرعتهای بسیار بالا هم از خودرو جدا نمیشود. همچنین ردیابهای مغناطیسی باتریهای قدرتمندی دارند و به منبع تغذیه خودرو متکی نیستند. معمولا باتری این وسیله تا ماهها بدون نیاز به شارژ مجدد دوام میآورد.
اگر بهدنبال خرید ارزانترین ردیاب خودرو هستید و از طرفی میخواهید کارکردهای حداقلی یک جی پی اس خوب را داشته باشید، ردیابهای سیمی را امتحان کنید. علاوهبراین، برخی از وسایل نقلیه فاقد پورت OBD هستند و در چنین شرایطی عملا استفاده از ردیاب دیاگ غیرممکن است. در این مواقع نیز خرید و نصب ردیابهای سیمی بهترین گزینه پیش روی شماست. نصب این ردیابها مقداری پیچیدهتر است و حتما باید از متخصصین این کار کمک بگیرید. ردیابهای سیمی با سیم به قسمتهای مخفی خودرو متصل میشوند و با باتری خودرو، برق خود را تامین میکنند.
نظر شما درباره این مطلب
نام شما : * تکمیل شود
ایمیل شما :
نظر شما : * این قسمت نباید خالی باشد
نظرات کاربران ( 0 دیدگاه )
دسته بندی مطالب
اخبار مزایده
اخبار خودرو
شرایط فروش و پیش فروش خودرو
راهنمای خرید خودرو
سرگرمی و دانستنیهای خودرو
آموزش مزایده
تحلیل بازار خودرو
مقایسه خودرو
تعمیر و نگهداری خودرو
دانشنامه خودرو
جدیدترین مطالب
آیا تصادف بدون گواهینامه قتل عمد است؟
قیمت X22 پرو دنده ای در بازار
طرح جدید پیش فروش محصولات ایران خودرو دیزل
افزایش قیمت بدون مجوز ایران خودرو و سایپا
قیمت اجاره خودرو در کیش
دور جدید فروش اقساطی محصولات کرمان موتور
آرشیو مطالب
مطالب مشابه
دلایل روغن سوزی خودرو
بهترین زمان تعویض روغن موتور
دلیل گاز خوردن خودرو
علائم خرابی گیربکس اتوماتیک
نکات افزایش عمر لاستیک خودرو
علائم خرابی پمپ بنزین ماشین
پربازدید ترین مطالب
نقد و بررسی خودرو فردا T5
آشنایی با گیربکس دنا پلاس توربو اتوماتیک
شاهین با موتور TU5 ایران خودرو
قیمت سورن پلاس جدید با مالتی مدیا
فروش اقساطی کامیون کشنده امپاور
نتایج قرعه کشی خودرو لاماری
تبلیغات