در بین خودروهای وارداتی، برند پژو با اختصاص دادن نزدیک ۳۶ درصد از آگهیها و ۳۲ درصد از جستجوی کاربران دیوار، پرمتقاضیترین برند خودرویی داخلی محسوب میشود. پژو سالهاست به دلیل عرضه خودروهای مقرونبهصرفه و اقتصادی در کشور به گزینه اول خرید بسیاری از افراد در قشر متوسط جامعه تبدیل شده است و بسیاری از ایرانیها این خودروها را نه تنها فرانسوی، بلکه ایرانی میدانند.
در رتبه بعدی این فهرست، برند پراید قرار دارد؛ خودرویی که نزدیک به دو سال است که از خط تولید خارج شده اما این موضوع مانع از فروش آن نشده است. دلیل این موضوع را باید در افزایش قیمت خودرو در بازار و البته پایین آمدن قدرت خرید مردم در سالهای اخیر دانست. اشتباه نکنید. پراید همچنان ارزانترین خودروی صفری است که میتوان در بازار کشورمان تهیه کرد، با این تفاوت که قیمت این خودرو در تابستان ۱۴۰۰ افزایش پلکانی داشت، به طوری که در شهریور ماه قیمت برخی از این انواع پراید به ۱۵۰ میلیون تومان رسید!
در هر صورت، پراید با اختصاص دادن ۲۲ درصد از آگهیها و ۳۲ درصد از جستجوی کاربران توانست در رتبه دوم پرمتقاضیترین برندها در بین خودروهای داخلی قرار بگیرد. همانطور که از آمار هم مشخص است میزان تقاضا برای خودروهای پراید در شهریور به اندازه خودروهای پژو بوده است، با این حال توقف تولید این خودرو و هزینههای پایین آن سبب شده که میزان عرضه آن در بازار کم باشد.
در رتبه بعدی پرمتقاضیترین برندهای خودروهای داخلی، خانواده سمند و تیبا قرار دارند که هر دو به عنوان اولین خودروهای ملی شرکتهای ایران خودرو و سایپا شهرت دارند. سمند با اختصاص دادن ۶ درصد از آگهیها و ۵ درصد از کلیکها به خود توانست در رتبه سوم قرار بگیرد. سهم تیبا نیز از آگهیها و میزان جستجوی کاربران ۵/۵ درصد بود که آن را در رتبه ۴ قرار داد.
همانطور که در نمودار مشاهده میکنید، امویام و کوییک نیز به ترتیب با اختصاص دادن ۴ درصد و ۳ درصد از تعداد آگهیها در رتبه پنجم و ششم پرمتقاضیترین برندهای خودرو قرار گرفتند. همچنین، میزان جستجوی کاربران در شهریور ماه برای امویام ۳ درصد و برای کوییک ۱/۵ درصد بوده است.
اما محبوبترین برندهای خودرو خارجی در شهریور ۱۴۰۰ چه بودند؟ در بین برندهای خارجی، هیوندای چند سالی است که محبوبترین خوروسازی خارجی در کشورمان است. کیفیت بالای ساخت، هزینه کم در قیاس با رقبای ژاپنی و آلمانی و البته در دسترس بودن قطعات از جمله دلایل محبوبیت محصولات این کمپانی در کشورمان است.
در شهریور ماه ۱۴۰۰ هم هیوندای با به دست آوردن ۲۸ درصد از آگهیهای خودرو و ۳۰ درصد از میزان جستجوهای کاربران لقب پرمتقاضیترین برند خودروی خارجی بازار را از آن خود کرد.
در رتبه بعدی برند کیا قرار دارد. برند کیا با اختصاص دادن ۲۲ درصد از آگهیها و ۱۹/۵ درصد از جستجوی کاربران در رتبه دوم فهرست پرمتقاضیترین برندهای خودروی خارجی قرار گرفت. در رتبه سوم نیز برند محبوب تویوتا قرار دارد. تویوتا در حالی ۱۱ درصد از آگهیهای خودروهای خارجی شهریور را از آن خود کرد که ۱۴/۵ درصد از کلیکها و جستجوی کاربران به این برند ختم شده است. این موضوع به این معناست که میزان تقاضا برای این برند به مراتب بالا است. با این حال، افزایش قیمت محصولات این کمپانی در ایران و همچنین، عدم تمایل صاحبان این خودرو به فروش سبب شده که میزان تقاضا برای این خودرو بالاتر باشد.
همانطور که در نمودار مشاهده میکنید، برندهای رنو، بامو و بنز نیز در رتبههای بعدی پرمتقاضیترین برندهای خودروساز خارجی در کشور قرار دارند. البته که میزان تقاضا برای برندهای بامو و بنز کمی بیشتر از میزان عرضه آنها در بازار بوده است.
در بین خودروهای خارجی نیز میتوان گفت محبوبترین مدلهای خودرو از آن دو برند کرهای هیوندای و کیا است؛ به طوری که از ۱۰ خودروی اول، ۸ گزینه متعلق به این دو خودروساز است.
پرمتقاضیترین خودروی خارجی در شهریور گذشته، شاسیبلند محبوب سانتافه ix45 بوده که سهم قابلتوجهی از میزان عرضه و تقاضا را از آن خود کرده است. البته چند سالی است که هیوندای سانتافه به عنوان محبوبترین خودروی خارجی بین ما ایرانیها شناخته میشود. هیوندای سانتافه با اختصاص دادن ۱۲ درصد از آگهیهای خودروهای وارداتی به خود و کسب نزدیک به ۱۴ درصد از جستجوی کاربران پرمتقاضیترین خودروی خارجی شهریور در دیوار نام گرفت. در زمان تهیه این مطلب، نسخههای صفر ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ این خودرو بین ۲ میلیارد و ۱۰۰ تا ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان قیمتگذاری میشدند.
در رتبه دوم این فهرست، کیا اپتیما قرار دارد. در شهریور ماه، کیا اپتیما ۸/۵ درصد از آگهیهای خودروهای وارداتی و ۷/۶ درصد از میزان جستجوی کاربران را در اختیار گرفت. کیا اپتیما در زمان نگارش این مطلب، حدود ۱ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان قیمت دارد. نسخه هیبرید این خودرو نیز کمی بالاتر از ۲ میلیارد تومان خرید و فروش میشود.
در رتبه بعدی نیز هیوندای آزرا گرنجور قرار دارد که توانست ۷/۴ درصد از میزان تقاضا و ۵/۶ درصد از آگهیها را از آن خود کند. نکته جالب در خصوص این سه خودرو این است که همگی میزان تقاضای بالاتری نسبت به عرضهشان دارد که نشان نیاز کشور به واردات خودرو است. قیمت آزرا گرنجور در زمان تهیه این مطلب، بین ۲ میلیارد و ۶۰۰ تا ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان است.
همانطور که در نمودار مشاهده میکنید، در رتبههای ۴ تا ۸ این فهرست نیز به ترتیب خودروهای کیا سراتو، کیا اسپورتیج، هیوندای النترا، هیوندای سوناتا NF و کیا سورنتو قرار دارند که نشان از مقبولیت بالای خودروسازان کرهای در بین خریداران و فروشندگان ایرانی است. قیمت مناسب نسبت به سایر رقبا، امکانات و آپشنهای متنوع و تعمیرپذیری راحت این خودروها سبب شده که میزان تقاضا در بازار برای خودروهای کرهای بسیار بالا باشد.
در فهرست پرمتقاضیترین خودروهای وارداتی شهریور ۱۴۰۰، باید به تویوتا کمری و رنو تلیسمان نیز اشاره کرد که به ترتیب در رتبههای ۹ و ۱۰ قرار دارند. تویوتا کمری ۲/۴ درصد از آگهیها و ۲/۸ درصد از تقاضای بازار را از آن خود کرده است. رنو تلیسمان هم با کمی اختلاف با کسب ۲/۳ درصد از آگهیها و ۱/۸ از جستجوها در رتبه دهم قرار دارد.
نظر شما درباره این مطلب
نام شما : *
ایمیل شما :
نظر شما : *
نظرات کاربران ( 0 دیدگاه )
دسته بندی مطالب
اخبار مزایده
اخبار خودرو
شرایط فروش و پیش فروش خودرو
راهنمای خرید خودرو
سرگرمی و دانستنیهای خودرو
آموزش مزایده
تحلیل بازار خودرو
مقایسه خودرو
تعمیر و نگهداری خودرو
دانشنامه خودرو
جدیدترین مطالب
آیا تصادف بدون گواهینامه قتل عمد است؟
قیمت X22 پرو دنده ای در بازار
طرح جدید پیش فروش محصولات ایران خودرو دیزل
افزایش قیمت بدون مجوز ایران خودرو و سایپا
قیمت اجاره خودرو در کیش
دور جدید فروش اقساطی محصولات کرمان موتور
آرشیو مطالب
مطالب مشابه
ماشین آفرود چی بخرم
افزایش قیمت خودرو در راه هست
تفاوت قیمت دنا معمولی در کارخانه و بازار
رشد قیمت خودروها در بازار
پرفروش ترین خودرو ها در ایران
پربازدید ترین مطالب
نقد و بررسی خودرو فردا T5
آشنایی با گیربکس دنا پلاس توربو اتوماتیک
قیمت سورن پلاس جدید با مالتی مدیا
شاهین با موتور TU5 ایران خودرو
فروش اقساطی کامیون کشنده امپاور
نتایج قرعه کشی خودرو لاماری
تبلیغات